Centrul de Traduceri si Interpretariat EXCELENTIA Icon

Centrul de Traduceri si Interpretariat EXCELENTIA

Servicii de interpretariat

Servicii de interpretariat

În funcţie de solicitarea clientului, vă putem oferi servicii de interpretariat consecutiv sau interpretariat simultan („la cască”).

Serviciul de interpretariat consecutiv se poate desfasura în diverse locatii, precum birouri notariale, cabinete de avocatură, sediul diverselor persoane juridice, instituţii ca starea civilă, poliţie, sau cu diverse ocazii precum întâlniri de afaceri şi nu numai. În acest caz interpretul traduce pentru interlocutor sau pentru un grup restrâns de persoane câteva fraze, alternându-se cu vorbitorul, fiind un intermediar între acesta şi ascultator.

Serviciul de interpretariat simultan sau interpretariatul la casca , la cabină se pretează, în special, pentru evenimente de o anumită amploare, cum ar fi conferinţe, seminarii, congrese, simpozioane, dar nu numai. Interpretul traduce în timp real cu ajutorul unei aparaturi specializate aferente precum pupitru traducere, receptori, microfoane, sonorizare.

Interpretariatul simultan sau consecutiv on-line prin intermediul platformei Zoom (Professional, ideal, pentru opțiunea de interpretariat simultan), dar nu numai, este un serviciu pe care Centrul de Traduceri EXCELENTIA îl oferă clienților care au nevoie de traducere în timp real pentru diverse evenimente, ateliere etc. Pandemia ne-a învățat să căutăm soluții fezabile pentru contextul actual. Interpretariatul on-line este una dintre aceste soluții.

CENTRUL DE TRADUCERI ŞI INTERPRETARIAT EXCELENTIA  are în echipa sa interpreți certificaţi cu o vastă experiență, de peste 15 ani, în interpretariatul de conferință.