Centrul de Traduceri si Interpretariat EXCELENTIA Icon

Centrul de Traduceri si Interpretariat EXCELENTIA

Asistent personal

Asistent personal

Dacă interesele personale sau de afaceri vă aduc la Iași sau în regiune, vă putem prelua de la Aeroportul Internațional Iași, de la gara Iași sau din alt loc stabilit anterior. Serviciile de transport (mașină și șofer) pe toată durata șederii în Iași sau pentru deplasările în regiune cad, desigur, în sarcina noastră.

Facem rezervările pentru zboruri sau transportul cu trenul și ne ocupăm de detaliile legate de călătorii.

Asigurăm asistență în limba engleză pe toată durata șederii în Iași, organizăm serviciile de traduceri autorizate în 39 de limbi, facem programările pentru serviciile de interpretariat.

Facem pentru Dvs. rezervări la restaurante sau hoteluri, confirmăm participarea Dvs. la diverse evenimente, vă organizăm și urmărim agenda făcând programările necesare pentru întâlniri. Dacă e nevoie, facem pentru Dvs. plata diverselor taxe și impozite și procesăm documente.

Pentru că înființarea unei companii noi sau contactul cu diverse instituții publice sau private poate fi un lucru foarte dificil în România, vă facilităm întâlniri cu cei mai competenți profesioniști din diverse domenii (birouri notariale, cabinete de avocatură, cabinete de arhitectură, bănci, firme de consultanță contabilă și audit, firme de consultanță de marketing, IT și web design, administrație locală, Registrul Comertului etc).

Vă putem face sugestii pentru petrecerea timpului liber, dacă rămâne timp și pentru așa ceva

Misiunea noastră poate fi considerată încheiată doar după ce programul Dvs. a ajuns la final și toate obiectivele vizitei Dvs. au fost atinse.

Pentru un pachet minim care constă în preluare aeroport/gara/etc. din Iasi, transfer la/de la hotel Iasi, program maxim 3 h, solicitați o ofertă de preț.